Konsert

JAZZKLUBB: TORD GUSTAVSEN ENSEMBLE

Tord Gustavsen - piano
Kristin Asbjørnsen - vokal
Tore Brunborg - saksofon
Mats Eilertsen - bass
Jarle Vespestad - trommer

Tord Gustavsen har de siste årene rukket å bli en av Norges mest populære og folkekjære jazzartister. Han har ligget på toppen av både den norske VG-lista og amerikanske Billboard, og solgt til gull for platene med trioen sin. I 2008 etablerte han Tord Gustavsen Ensemble i forbindelse med et bestillingsverk på Vossajazz, og slipper i høst første plate med dette bandet. Publikum kan glede seg til lyrisk vakker jazzmusikk, med romantiske trekk og med en touch av noe ekstra som vil gjøre Gustavsens tilhengerskare om mulig enda større.

Tord Gustavsen nettside
Tord Gustavsen Trio på Myspace

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.