Konsert

JAZZKLUBB: SUSANNA & THE MAGICAL ORCHESTRA

Susanna Wallumrød – vokal / Morten Qvenild – tangenter/elektronikk

Vakrere enn vakrest!

Susanna and the Magical Orchestra har allerede sluppet to plater som har skapt furore i musikkpressen, og fått plasseringer på hitlistene som er svært sjelden for denne typen musikk. De er nå klare med sin tredje og svært etterlengtede plate, og kjenner vi dem riktig kommer de nok en gang til å levere musikk av magisk karakter. Duoens karakteristiske lavmælte, knitrende og følelsesladede musikk har forhekset stadig flere publikummere både i inn og utland. I en av BBCs anmeldelser heter det blant annet: ”These are the kind of songs that can send those small bursts of pleasure up the back of the spine or release clouds of butterflies into your stomach.”

NB: Konserten er på Studio USF - begrenset antall billetter!

Susanna på Myspace her.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.