Konsert

JAZZKLUBB: STEINAR RAKNES QUARTET - TANGO, BALLADS AND MORE

Steinar Raknes - kontrabass
John Pål Inderberg - baritone sax
Ola Kvernberg - fiolin
Håkon Mjåset Johansen - trommer

Steinar Raknes startet dette bandet som sitt solo-prosjekt i 2007, og gav ut den kritikerroste debut-CDen "Tangos, ballads & more" i november 2008. Repertoaret består hovedsaklig av bassistens egne låter, i tillegg til norske folkemelodier og latinamerikansk musikk som tango og bossa nova. Musikken er varm og melodisk og energisk. Den orginale bandsammensetningen med fiolin, baryton-sax, kontrabass og trommer er en svært samspilt enhet, og kvartetten har en unik sound. Dette er vakker og stemningsfull musikk med referanser til Joao Gilberto, Astor Piazzolla, Stan Getz, Chick Corea og Jan Johanson.

Steinar Raknes på Myspace.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.