Konsert

JAZZKLUBB: SOLVEIG SLETTAHJELL

Solveig Slettahjell har en av Norges flotteste stemmer og er i dag en av våre fremste og mest spennende jazzvokalister.Med bandet Slow Motion Quintet etablerte hun fra starten i 2001 et svært særpreget uttrykk, der utgangspunktet var å utforske mulighetene som ligger i å framføre låtene sakte, som et slags jazzens svar på ”slow food”-bevegelsen. I kveld spiller hun og bandet i Sardinen USF.

Solveig Slettahjell – vokal
Sjur Miljeteig – trompet
Morten Qvenild – tangentar
Andreas Ulvo - tangentar
Even Hermansen – gitar
Jo Berger Myhre - bass
Per Oddvar Johansen - trommer
Asle Karstad – lyd
Ola Bråten – lys

"Dypt rørende tingingsverk med klassikerpotensial", "fantastisk formidlingsevne" og "en stor jazzkomponist", skrev Bergens Tidende etter urfremføringen av Solveig Slettahjells bestillingsverk til Vossa Jazz, og mente konserten sto til en sekser. Det manglet ikke på superlativene etter konserten, som rørte og berørte en sprengfull Vossasal i april. Gjennom fire plateutgivelser og en rekke konserter har Solveig og hennes Slow Motion Quintet tatt Norge og en rekke andre land med storm. Suksessen toppet seg foreløpig med Solveigs soloplate ”Domestic Songs” i 2007.

Solveig Slettahjell på Myspace her.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.