Konsert

JAZZKLUBB: SIDSEL ENDRESEN JAZZ SESSION

Sidsel Endresen – vokal
Jan Bang – sampling, live re-mix
Håkon Kornstad – saksofon
Ståle Storløkken – keyboards
Thomas Strønen – trommer

«Sidsel Endresen is Europe’s most innovative jazz-singer. Her voice is pure magic.» Uri Steinmetzger/ JAZZ ZEITUNG

Norges jazzdronning har fått frie tøyler denne kvelden, og har invitert med seg en rekke av sine mest populære samarbeidspartnere. Kvelden vil by på Endresen i både solo-, duo- og trioformat, og flere av hennes ferskeste prosjekter vil bli presentert. Endresen er en institusjon i norsk musikkliv, og utmerker seg med en sjelden evne til å finne nye måter å bruke stemmen på; fra det magisk, skjøre og vakre via kraftfulle groovy toner til fantasifulle lydbilder du ikke kan høre noe annet sted.

Sidsel Endresen på Myspace

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.