Konsert

JAZZKLUBB: MARC RIBOT CERAMIC DOG

Tom Waits-gitaristen Marc Ribot karakteriseres av mange som en av verdens beste og kuleste gitarister. Ribot var sist hos Bergen Jazzforum i fjor høst sammen med John Zorn i bandene Dreamers og Electric Masada, men kommer denne gangen med egen trio til Sardinen USF 30. oktober.

Marc Ribot: guitar, vocals, occasional bass
Shahzad Ismaily: Bass, Moog, electronics
Ches Smith: Drums, electronics.

Tom Waits-gitaristen Marc Ribot karakteriseres av mange som en av verdens beste og kuleste gitarister. Ribot var sist hos Bergen Jazzforum i fjor høst sammen med John Zorn i bandene Dreamers og Electric Masada, men kommer denne gangen med egen trio. Bandet har spilt sammen i lengre tid, men gav ut sin føste, og svært etterlengtede, plate i 2008. Platen fikk naturligvis strålende kritikker, og mange mener dette er Marc Ribots klart tøffeste band.

Marc Ribot på Myspace

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.