Konsert

JAZZKLUBB: GRZEGORZ KARNAS VOCAL CELLO QUARTET

Grzegorz Karnas-vocal
Michał Tokaj-piano
Adam Oleś-cello
Michał Jaros-double bass
Sebastian Frankiewicz-drums

Denne vocal-cellokvintetten byr på energisk og groovey akustisk musikk, balanserende på grensen av musikalsk nonsjalanse. Bandet framfører gjerne jazzstandarder, men befinner seg samtidig langt fra det klassiske paradigmet. Hele 12 år har bandet holdt sammen og framstår som et svært samspilt band med en lekende og utforskende holdning til musikken.

Karnas på Myspace her

 

 

 

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.