Konsert

JAZZKLUBB: DONNY MCCASLIN TRIO

Donnie McCaslin – saksofon
Scott Colley – bass
Antonio Sanchez – trommer

Amerikansk stjernetrio!
Donnie McCaslin startet sin karriere allerede som tolvåring i bandet til sin far, og har siden spilt fast sammen med kjente navn som for eksempel Dave Douglas og Maria Schneider. Med seg i sin egen trio har han fått sterke musikere som Scott Colley, kjent fra Herbie Hancocks band, og Antonio Sanchez – en av verdens mest ettertraktede trommeslagere med tre Grammypriser og en av jazzverdenens mest imponerende samarbeidsliste; Pat Metheny, Chick Corea, Michael Brecker, Charlie Haden, Joshua Redman, Dianne Reeves og Dee Dee Bridgewater, bare for å nevne noen.

Donny Mcaslin nettside her.

 

 

 

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.