Konsert

JAZZKLUBB: DINOSAU + KOBERT

Dinosau:
Lena Nymark – vokal, fløyte og keyboard
Bjørn Thevik – bass, elektronikk
Stig Rennestraum - trommer

Dinosau blir med sin dansbare, elektroniske og improviserte popmusikk gjerne omtalt som en mer tilgjengelig utgave av Hanne Hukkelberg og Anja Garbarek. De har gjort seg populære både i inn- og utland, og havnet blant annet på greske hitlister etter å ha vært med i en omfattende reklamekampanje for Vodafon. I høst slipper de endelig sitt andre album og trolig kan vi vente oss groovey tyggegummipop av ypperste klasse.

Dinosau på Myspace

Kobert
Ingrid Lode – vokal
Daniel Formo – hammondorgel
Erik Nylander – trommer
Pekka Stokke – video

"Musikkordboka har fått eit nytt kraftuttrykk: Kobert!" – Roald Helgheim, Dagsavisen.

Kobert har med sin spesielle besetning, vokal, orgel og trommer, utviklet et særegent uttrykk i skjæringspunktet mellom eksperimentell pop og samtidsjazz. Fine og finurlige melodier med tekster av 1800-talls lyrikeren Emily Dickinson danner rammene for utforskende improvisasjon og subtile lydbilder. Bandet slipper i høst sin tredje cd etter å tidligere å ha gitt ut to svært kritikerroste plater, både som trio og sammen med Trondheim Jazzorkester.

Kobert på MyspaceTilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.