Konsert

JAZZKLUBB: CHRISTIAN FENNESZ & THOMAS STRØNEN

Østerriksk elektronikk og norsk rytmikk

Kultmusikeren Christian Fennesz regnes som en av frontfigurene i moderne kontemporær musikk, og er en mester i å kombinere varmt elektronisk gitarspill med lap-topelektronikk og noe så sjeldent som vakker støy. Han har tidligere jobbet med flere store musikere som for eksempel Mike Patton, Jim O'Rourke og David Sylvian, men kommer denne gangen i duo med trommeslager Thomas Strønen kjent fra blant annet Food, Maria Kannegård trio og Humcrush.

Christian Fennesz på Myspace her.
Thomas Strønen på Myspace her.

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.