FLAGGFABRIKKENS: PARTARTPARTFESTIVAL

Den midterste kvelden av tre kvelder i Flaggfabrikkens "one night stand" serie. For en kveld bare, har Ira Ira slått seg sammen med Flaggfabrikken og presenterer kunstnere og musikere som arbeider i krysningen mellom performance/video/musikk i en herlig kunst- og konsert-mish mash på Studio USF.

Det blir opptredener fra:

PLANNINGTOROCK (UK/DE)
Planningtorock er kjent for å kombinere musikken sin med videoelementer og forvandle det til et live-show av en annen verden. Med bakgrunn i klassisk musikk spenner Janine Rostron a.k.a. Planningtorock opp et lydbilde som strekker seg fra pop-opera til bizarro-hiphop, og blir fulgt opp av et visuelt karneval av fantasifigurer og hjemmelagde rekvisitter.
Planning to rock på Myspace her.

MONICA WINTHER
Monica Winther er en mytomspunnet billedkunstner hvis performance-opptredener er like uforutsigbare som kappen til FRP. Til Studio USF har vi gitt henne frie tøyler med utgangspunkt i en slags rolle som konfransier. Winther fikk sitt gjennombrudd med separatutstillingen She Who Walks Alone på TAFKAG i Oslo en vinternatt i 2007 og har siden stilt ut på steder som Henie-Onstad, Kunstnerforbundet, Galleri F15, REKORD og Lautom Contemporary.
Monica Winther på Myspace her.

NILS BECH
Nils Bech lar seg ikke helt kategorisere, men arbeider i skillet mellom kunst og musikk. Han har opptrådt på kunståpninger så vel som Øyafestivalen, ofte i samarbeid med musiker Bendik Giske, men også solo eller som vokalist i elektropopbandet Snuten. På Studio USF vil Bech opptre med et utdrag fra en performance, laget i samarbeid med billedkunstneren Lina Viste Grønli. Denne performancen vil bli framført på Art Forum Week i Berlin og Performa NY i New York denne høsten.
Nils Bech på Myspace her.

FM BELFAST (IS)
Flaggfabrikken digger FM Belfast! FM Belfast er et band fra Island som består av Àrni, Àrni og Lóa. De var senest å se i Bergen på Flaggfabrikken Presenterer: You Can Take the Artist Out of Iceland but You Can´t Take Iceland Out of the Artist i desember ifjor. Konserten var så bra at vi bare måtte invitere dem tilbake til en setting som egner seg bedre for utagerende dancing!
FM Belfast på Myspace her.

HEIDI MORTENSON (DK)
Heidi Mortensons konserter er preget av beatboxing, sampling, improvisasjon og hjemmelagede instrumenter. Alt med en kjønnsoverskridende twist. Til vanlig studerer Mortenson elektronisk musikk ved det Jyske Musikkonservatorium og driver plateselskapet Wired Records.
Heidi Mortenson på Myspace her.

PITCHTUNER (DE)
Pitchtuner er et tysk-japansk indie-gone-electro-dancefloor-gone-indie-band basert i Berlin. Med en fartstid på over 400 live-konserter kan vi forvente en 80s new wave inspirert schizo rock analog vs. digital opptreden utenom det vanlige.
Pitchtuner på Myspace her.

UPOP DJs
Upop.no er kidsas lokale What´s Hot and What´s Not-oversikt i bloggosphæren og fyller en viktig funksjon som en alternativ kultur- og utelivsguide for Bergen by. Når det blir langt mellom de beste klubbkveldene arrangerer de like så godt egne fester. Som kveldens dj stiller den eminente SjurSjur!
Upops nettside her.

STUDIO USF
kl. 20:00 (Servering ved presis oppmøte!)

Billetter: 200,- (forsalg Apollon)Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.