Film

FILMSKAPERE PÅ VEI - NYE FILMER FRA BERGEN OG VESTLANDET

Pandora Film + Eli Stangeland + Thomas Berland + BUG + Corianderfilm + snikpremiere på animasjonsfilmen A Town Called Panic

Hele programmet i Cinemateket USF denne kvelden er åpent og gratis for alle.

PROGRAM FOR KVELDEN
En nasjonal og internasjonal tilnærming til dokumentarfilmserier: Erfaringer så langt med smakebiter av kommende produksjoner. Ved Pandora Film.

Presentasjon av kommende animasjonsprosjekter. Hvordan skape entusiasme internasjonalt med påfølgende salg. Eli Stangeland og Thomas Berland forteller om sine erfaringer fra Cartoon Movie i mars i år.

Dubbing og lydarbeid: Kan Bergen utfordre Oslo innenfor Dubbing og lydverdenen? Ved BUG og Corianderfilm.

BUG og Corianderfilm inviterer til snikpremiere på den fransk/belgiske filmen Kaos i landsbyen (A Town Called Panic), som er dubbet i Bergen, og der Gustav Lorentzen har sin første dubbingrolle. Kaos i landsbyen er den første stop-motion animasjonsfilmen som er vist i hovedprogrammet i Cannes (utenfor konkurranse). Filmen har fått glitrende kritikker, les bare hva som ble skrevet etter visningen i Cannes:
"There's really very little to say about this film beyond that it's absolutely brilliant." "First-time Belgian feature-length filmmakers Stephane Aubier and Vincent Patar, prodigiously gifted, have come up with something truly special here. "A Town Called Panic" is the first ever stop-motion animated feature
film included in the official selection." - THE HOLLYWOOD REPORTER, Peter Brunette.

Filmen varer i 72 minutter.

 

 

 

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.