Konsert

EKKOFEST: THE FIELD + NITE JEWEL+ REAL ONES INSTRUMENTAL «EKKO» (BESTILLINGSVERK) + TODD TERJE + WOOLFY (DFA) + CLARK m.fl

THE FIELD + NITE JEWEL+ REAL ONES INSTRUMENTAL «EKKO» (BESTILLINGSVERK) + TODD TERJE + WOOLFY (DFA) + CLARK + JONATHAN JOHANSSON + ACTION BEAT + RISHAUG/WATZ + DETACHMENTS + BRAIN MACHINE + SPECTRAL EMPIRE + VOLTEK + DANIOH + BODI BILL + OF NORWAY + WOO + PASTOR

Se Ekkofest egne nettsider for mer informasjon.
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.