Konsert

DR. LONNIE SMITH TRIO

ORGELGUDEN - SELVESTE!!

DR. LONNIE SMITH Hammond B 3
JONATHAN KREISBERG guitar
JAMIRE WILLIAMS drums

Dr. Lonnie Smith anses å være en av jazzhistoriens viktigste jazzmusikere på Hammond B3. Helt siden magasinet "Down Beat" kåret ham til beste jazzorganist, har han vært en av foregangsmennene på instrumentet, og han har spilt med storheter som Art Blakey og Miles Davis. Hans kreative energi og enorme spilleglede smitter gjerne over på publikum: "The organ is like sunlight, rain and thunder - it's all the worldly sounds to me!"

Kåret til årets jazzorganist 2009
Hør Lonnie Smith her!

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.