Konsert

BAJAZZ MED PACO

Ugo Santangelo – gitar
Michael Barnes – klarinett
Heine Bugge - trekkspill

Pacos musikk består av originale komposisjoner inspirert først og fremst av middelhavets musikk, tango og jazztradisjon. Trioen er et internasjonalt prosjekt som blander sammen musikere og kulturer fra Italia, Australia og Norge. Målet til Paco er at musikk på en direkte og lett måte overfører følelser og bra stemninger.

Billetter kan reserveres ved å sende en e-post til bajazz@bergenjazzforum.no med navn og antall billetter.

Billettsalg også i døren, som åpner kl. 13:00.

 

 

 

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.