Konsert

BAJAZZ MED OLE HAMRES NYE FORESTILLING

Ny forestilling fra Ole Hamre og hans unge venner på scenen, nå med norske folketoner og plateslipp!

Ole Hamre – perkusjon med mer
Per Jørgensen - trompet og vokal
Harald Dahlstrøm - keyboards
Kato Ådland - gitar og vokal
Ole Ludvig Kruger - trommer og perkusjon + barnekor

På forespørsel fra Bergen Jazzforum lagde Ole Hamre i vår en ny forestilling som ble presentert på Bajazz i mars. Forestillingen ble en stor suksess, og nå skal bandet både slippe plate og ut på turné, og selve turnéåpningen og plateslippet kan oppleves på Bajazz denne søndagen. Hamre er særlig kjent for barneforestillingene Fargespill som en multietnisk forestilling der aktørene er barn og unge fra 19 forskjellige nasjoner. I den nye forestillingen STEVnemøte blir norske folketoner presentert på en ny, spennende og underholdende måte i samspill med barn på scenen.

Billetter kan reserveres ved å sende en e-post til bajazz@bergenjazzforum.no med navn og antall billetter.

Billetter også i salg i døren, som åpner kl 13:00.

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.