Konsert

BAJAZZ MED ISGLEM

Isglem er en av landets fremste eksponenter for fri improvisasjonsmusikk. De har spilt sammen i over ti år og oppdaget tidlig at barn har stor glede av improvisert musikk. Under Isglems konserter får barna være med å spille sammen med de profesjonelle musikerne og er med på lage konserter som erfaringsmessig blir svært underholdene også for de voksne.

Terje Isungset - perkusjon, munnharpe
Karl Seglem - tenorsax, bukkehorn

Billetter kan reserveres ved å sende en e-post til bajazz@bergenjazzforum.no med navn og antall billetter.

Billettsalg også i døren, som åpner kl. 13:00.

 

 

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.