Konsert

BAJAZZ MED CASIOKIDS

Konsertgøy for alle mellom 0 til 90 år

Ketil Endresen - vocals/keyboards/guitar/percussion
Fredrik Vogsborg - vocals/guitar/keyboards/percussion
Omar Johnsen - guitar/keyboards/percussion
Kjetil Aabø - bass
Einar Olsson - drums
Aslak Helgesen - Video visuals

Casiokids er en elektronisk musikkgruppe som blander elektroniske rytmer og lydlek med akustisk sjarme som cello, melodika, trommer og gitar. Med kombinasjonen av skyggeteater, dataspill og lydbøker om Afrika er vel få ting mer naturlig enn å lage en forestilling også for barn. Det blir ballonger, allsang, psykedeliske historier og casiotolkninger av Grieg denne søndagen i Sardinen USF.

Billetter kan reserveres ved å sende en e-post til bajazz@bergenjazzforum.no med navn og antall billetter.

Dørene åpnes kl. 13.00.

Casiokids på Myspace her.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.