Utstilling

UTSTILLINGSÅPNING: Judy Price - Within this narrow strip of land, videoinstallasjon

”Do you know why we Palestinians are famous? Because you are our enemy. The interest in us stems from the interest in the Jewish issue. So we have the misfortune of having Israel as an enemy because it enjoys unlimited support. And we have the good fortune of having Israel as our enemy because the Jews are the centre of attention. you’ve brought us defeat and renown.” (Mahmoud Darwish i filmen Notre Musique av Jean-Luc Godard). Visningsrommet USF har invitert videokunstner Judy Price (UK) til å presentere årets første utstilling. Price arbeider i et politisk felt knyttet til Israel-Palestina konflikten. Price har besøkt Bergen tidligere, i forbindelse med en utstilling sammen medlydkunstner Maia Urstad og som foredragsholder ved KHiB. Tittelen for utstillingen i Visningsrommet USF er "Within this narrow strip of land". Denne utstillingen ble planlagt for en god stund siden, men har i lys av den nåværende situasjonen i Gaza blitt svært aktuell. Se mer informasjon om kunstneren på nettsidene på lenken under. Utstillingen står til 8. februar.
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.