Dans

KRISTINE NILSEN OMA: Det er hjertet som er viktig

Koreograf Kristine Nilsen Oma presenterer en danseteaterforestilling på Studio USF 29/30/31 januar kl 19.00. Forestillingens tittel er "Det er hjertet som er viktig" Forestilling har sitt utgangspunkt i erfaringsbaserte utforskninger omkring sammenhengen mellom kropp og sinn. Resultatet er er en intim forestilling om kropp og tanke. Tankestrømmer og bevegelser vises i kaotisk forening i nærhet med publikum. Om vi aksepterer at kropp og sinn er to sider av samme sak, hvordan finner vi da sammenhengen? Forestillingen gir ingen svar, men deler tanker og erfaringer omkring tema, med enkelte parodiske digresjoner.... Personlig, vittig, intenst og direkte. Billettbestilling: info@omamotion.com Med: Kristine Nilsen Oma-koreograf, dans, tekst, ide og produsent Gitte Bastiansen-dans og tekst Ane Smørås-dans og tekst Thorolf Thuestad-lyddesign Leo Preston-lysdesign Pascal Simon-kostyme Olaf Knarvik-foto Anette Moen-coprodusent Hege Tvedt-dramaturgisk konsulent Studio USF, Georgernes Verft 12. Pris kr. 150/100. Forestillingen er støttet av Norsk Kulturråd og sponset av Bergen Dansesenter.
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.