Utstilling

HEMNING LATENT Mona Aspen Simonsen

Velkommen til en ukes maleriutstilling med Mona Aspen Simonsen. Kunstneren arbeider frem overflater preget av visuell underholdning. Gjennom lekfulle undersøkelser av dekorasjonen som bærende billedspråk opplever vi en billedverden med bena i to leire, nemlig det gamle maleriets undersøkende billeddannelse og den nye kunstens sentimentale tilnærming til ideenes verden. I denne utstillingen foregår maleriet både innenfor bilde-på-vegg-tradisjonen og i et utvidet felt. I tillegg til en serie på åtte store malerier får vi andre grupper av maleri, eksempelvis et perledekorert piano som kunne kommet rett fra et ukrainsk campingvognhjem og en serie billedrammer med preg av et dekorasjonsbehov som går i loop.
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.