Utstilling

Utstillingsåpning: THE HEART IS A LONELY HUNTER - Karima Risk og Linda Saveholt

Med tittelen hentet fra Carson McCullers roman skaper kunstnerne i dette prosjektet sceniske bilder av virkelige steder og hendelser. Materialet er samlet i Bulgaria, Egypt, Tyskland og Frankrike, og prosjektet reflekterer over allmenne spørsmål omkring å være til, om følelsen av å tilhøre og følelsen av å være fremmedgjort. Videoinstallasjon. NB: Barn skal ha følge med voksne.
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.