Film

Film: Part of the weekend never dies, regi Saam Farahmand, Storbritannia/Belgia 2008

Part of the Weekend Never Dies. Regi: Saam Farahmand, Storbritannia/Belgia, 2008. . Foto: Saam Farahmand. Musikk: Soulwax. Medv: David Dewaele, Stephen Dewaele, Soulwax m.fl. Engelsk tale, utekstet. Digibeta, farger og s/hv, 1 t 9 min. Part of the Weekend Never Dies Part of the Weekend Never Dies er ganske enkelt en dokumentar om fire gutter som får folk til å glemme alt og miste seg selv. Den fanger det unike i hva Radio Soulwax egentlig er og var for mennesker over hele kloden. Som de selv sier: "Not just the euphoria and revelation but the cold sweaty comedown, the butterflies of love or nausea, the adoration of music, the party and the crescendo and most importantly sharing & friendship and as far removed from the notion of the pill-popping superstar DJ as you could healthily get." Radio Soulwax er et tourkonsept bestående av fire belgiere som programmerer og promoterer konseptet selv, og som DJ'et og spilte live hver eneste natt i tre år. Der Beastie Boys filmet én konsert med 50 kamera, filmet Soulwax 120 konserter med ett kamera, i Europa, Japan, USA, Latin-Amerika og Australia. Resultatet er en tett portrett av livet på veien i tre hele år, men tonnevis av konsertmateriale som inkluderer deres venner og kjente, blant annet 2manydj's, James Murphy & Nancy Whang (LCD Soundsystem), Erol Alkan, Tiga, Justice, Busy P, So-Me, Peaches og Klaxons. red.
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.