Film

Film, Norsk kortfilm- Konkuranseprogram, regi Diverse regissører, Norge 2007/2008

Norsk kortfilm - konkurranseprogram. Regi: Diverse regissører, Norge, 2007/2008. . Diverse formater, ca 1 t 30 min. Norsk kortfilm - konkurranseprogram Det norske kortfilmprogrammet skal vise kremen av animasjon som er produsert i løpet av det siste året. BAF viser en variert gruppe filmer i år, både med hensyn til stil, lengde og genre - alt fra 2D og stop-motion til lengre oppdragsfilmer. Nytt for 2008 er at vår festivaljury velger en vinner som belønnes med Stromboli-prisen. Bygningsarbeidere Kajsa Næss. 6 min. Lydskygger Julie Engaas. 7 min. Gutten og torsken Bjørn Fast Nagell. 5 min. Zygote Marianne Pfeffer Gjengedal. 3 min. Katten og bildet Lyder Janøy og Åsmund Janøy. 2 min. Ane & Bronky Anne Elvedal. 11 min. En gjøk som sa koko Åsmund Gravem. 40 sek. Pre-selection Jury Rune Eriksson. 6 min. Uvær Daniel Kristensen. 5 min. The End Bendik Kaltenborn. 13 min.
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.