Film

Akademiet Cinmateket: Husmorfilmen, Foredrag av Anne Marit Myrstad

Akademiet Cinemateket: Husmorfilmen. Regi: Foredrag av, Anne Marit Myrstad, NTNU. . ca 1 t 30 min. Akademiet Cinemateket: Husmorfilmen Anne Marit Myrstad kommer på besøk og vil holde et foredrag om de norske husmorfilmene. Hun har forsket på disse filmene og holder nå på med prosjektet kalt "Slik skal det gjøres! Husmorfilmen som populærkultur." Myrstad er førsteamanuensis ved Institutt for kunst- og medievitenskap på NTNU. Hun har de i de senere år undervist på masternivå i filmvitenskapens historie, teori og analyse. red.
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.