Film

Film: ELSEWHERE, Queer Cinema kortfilmer

Elsewhere Kortfilmprogram 2 – queer cinema Michael Brynntrup hadde Wittgensteins konstatering av at "verden er alt som er saken" i tankene for The Hong Kong Showcase. Helheten av alt som utgjør verden er uendelig – uendelige muligheter. Disse mulighetene gir lengsler og drømmer om andre steder, de fremkaller øyeblikk av ren skjønnhet, vekker opp minner og tar oss med til havet. De tillater oss også å fundere og leke, å kle oss ut, å danse på taket og å gjøre også tekstingen til subtekst. - Klaus Telscher: Her Mona. Tyskland 1992. 16mm, 7 min. - Marie Menken: Arabesque for Kenneth Anger. USA 1961. 16mm, 4 min. - Matthias Müller: Sleepy Haven. Tyskland 1993. 16mm, 15 min. - Michael Brynntrup: The Hong Kong Showcase. Tyskland 2005. Beta SP, 3 min. - Isabell Spengler: SyncPoint. Tyskland 2007. Beta SP, 4 min. - Vaginal Davis: La Petite Tokinoise. Tyskalnd 2005. DVCam, 3 min. - Michael Brynntrup: Liebe Eifersucht und Rache. Tyskland 1991. 16mm, 7 min. - Kenneth Anger: Kustom Kar Kommandos. USA 1965. 16mm, 4min. - Isabell Spengler: The Natural Life of Mermaids. Tyskland 2004. DVD (skutt på Super8), 10 min. Samlet spilletid: 57 min. Nanna Heidenreich (oversatt av Sissel Borgen)
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.