Film

DOKUFORUM: NRK-Brennpunkt anno 2008

NRK har startet et nytt undersøkende dokumentarprogram. Det gikk på luften et år etter at det forrige ble lagt ned. Alt er annerledes, men fortsatt heter NRK-flaggskipet “Brennpunkt”. Vi får se eksempler på Brennpunkts nye formater. - Mediekritisk blikk: Professor Frank Aarebrot, Universitetet i Bergen, tar pulsen på Brennpunkt 2008. - Nytt fra Vestnorsk Filmsenter ved daglig leder Irmelin Nordahl. - Møteleder: Vidar Trellevik Programkomitéen i Dokuforum er: Lisbeth Dreyer, Filmforbundet, avd. Bergen Vebjørn Hagen, TV 2 Thomas Hellum, NRK Lars Løge, Produsentforeningen Irmelin Nordahl, Vestnorsk Filmsenter Astrid Rommetveit, UiB Vidar Trellevik, VPB Media AS Neste treff i Dokuforum er 8. mai 2008 kl. 19.00 Om Dokuforum: Dokuforum skal være med å styrke og videreutvikle dokumentarfilmmiljøet i vår region. Det skal være et møtested for alle som er glad i dokumentarfilm. Om du kommer fra TV eller andre medier, universitetsmiljø eller produksjonsselskap er du med å bidra til et felles fagforum innen et bredt spekter av dokumentar. Dokuforum arrangeres fire ganger i året med ulike tema. Torsdag 6. mars kl.19.00 Cinemateket - USF. Gratis. Påmelding innen 4. mars gry@vestnorskfilm.no Gratis adgang! Redaksjonsleder Olav Njaastad orienterer om hvordan den nye redaksjonen arbeider. Et annet sentralt spørsmål er om det er rom for uavhengige produsenter i det nye “Brennpunkt”.
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.