Dans

Dans: OMAMOTION - MOVED

Omamotion presenterer MOVED Samtidsdans/prosa/film og musikk `Improvisasjoner´- sammenhengen mellom kropp og sinn. En visning fra prosessen. Utøverne viser ulike fysiske, verbale og lydlige improvisasjoner. Av/med: Kristine Nilsen Oma Med Gitte Bastiansen og Ane Smørås. Fiolin: Sverre Oma Lysdesign: Leo Preston Musikk: J.S. Bach: Adagio og Fuge (allegro) fra sonate nr. 1 for solo fiolin. Coprodusert av WRAP. Støttet av Bergen Kommune. Billetter kan reserveres på info@omamotion.com.
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.