Film

AKADEMIET CINEMATEKET: STUMFILMKOMEDIEN, foredrag

Akademiet Cinemateket: Stumfilmkomedie. Regi: Foredrag av Ole Petter Bakken, daglig leder Cinemateket USF, ca 1 t 30 min. Akademiet Cinemateket: Stumfilmkomedie er et foredrag om stumfilmkomediens historie akkompagnert av klipp der de tre store - Chaplin, Keaton, Lloyd - selvfølgelig vil bli belyst, men også mange av de i dag mindre kjente komikerne vil bli presentert. I anledning foredraget presenterer vi to ubestridte klassikere fra to av filmhistoriens aller største genier, Gullfeber av Chaplin og Keatons Generalen. I tillegg viser vi en film fra 1960 der flere av Helan & Halvans klassiske kortfilmer blir presentert.
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.