Film

Akademiet Cinemateket: EKSPERIMENTELL QUEER CINEMA,foredrag med Nanna Heidenreich

Akademiet Cinemateket: Eksperimentell Queer Cinema. Regi: Foredrag av Nanna Heidenreich, Arsenal Experimental, . . ca. 1 t 30 min. Akademiet Cinemateket: Eksperimentell Queer Cinema Foredrag av Nanna Heidenreich. Heidenreich jobber innen feltene visuell kultur, film/video og teori. Hun er prosjektleder for arsenal experimental (www.fdk-berlin.de), jobber ved kanak attak (www.kanak-attak.de) og har det siste tiåret vært involvert i mange filmfestivaler som kurator, organiserer og lignende. Hun underviser, skriver, kuraterer og oversetter. Filmene som vises i programmet: Born in Flames This Film was made for You One Hand Open Elswhere She Must Be Seeing Things Les mer på Cinemateket USFs nettsider!
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.