Film

Film: REVENGE OF THE SHOGUN WOMEN Regi: Mei Chung Chang, Taiwan, 1977

REVENGE OF THE SHOGUN WOMEN Vi gleder oss så mye til å vise House of Wax, Dial M for Murder og Inferno, tre av de mest berømte og slående 3D-filmene i historien, men la det være sagt at vi slett ikke går av veien for 3D av den billige og litt sjaskete sorten heller. Vi snakker kampsport, 1970-tallet og b-film fra Østen. Revenge of the Shogun Women forteller historien om 13 kvinner som utsettes for en massevoldtekt. Tre år senere finner vi dem i et kloster hvor de blir opplært i kampsport. Deres åpenbare mål er å bli i stand til å hevne seg på sine overgripere. Og som tittelen har store problemer med å skjule: ja, det blir hevn, og kniver, sverd, spyd og påfallende lange ben begynner å fly rundt ørene våre. Revenge of the Shogun Women er kuriøs kampsport-exploitation som på mange måter er noe dritt, men vær trygg på at det er dritt av den gode sorten. Det er så mange heftige effekter her at det blir rent for mye, spesielt når et bankende, utrevet menneskehjerte blir holdt opp foran nesene våre. Da får vi heller bære over med et par ting. Først at filmen vises i én-strips 3D, noe som gjør illusjonen av å titte inn i den litt svakere enn i de tre andre filmene vi viser. Dernest at at plotlinjer som denne setter tonen for filmen: En doktor blir gitt en kvinnes hånd av den grunn at hun er svimmel og bare kan helbredes gjennom brystakupunktur, og dette bør helst gjøres av hennes mann. Trenger vi si mer? sw
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.