Debatt

Studentersamfunnet: Anarchy in Åmot - Sturle Brustad om punken og boken

Anarchist. Get pissed. Destroooooya … I 1978 var det russerne vi var redde for. Slik var det også på det søvnige stedet Åmot i Buskerud. Der stengte butikkene kl. 17.00, og det samme gjorde alt annet. Da gikk folk hjem og tenkte på invasjon. Den kom da også, men ikke fra øst, slik de fleste hadde fryktet. Den kom fra sørvest – nærmere bestemt London. Under den årvisse Modum Cup i fotball, der hele Åmots befolkning var til stede – lensmann og ordfører inklusive – fant en kassett med Sex Pistols veien til stereoanlegget midt i ordførerens tale. Med Anarchy In The U.K. dundrende ut over høyttaleranlegget på maks volum skulle det (for noen) uutholdelige status quo bli brutt, og det én gang for alle. I hvert fall hvis vi tror Anarchy in Åmot, Sturle Brustads debutroman av året. Sturle Brustad er oppvokst i Åmot, utdannet siviløkonom fra NHH, har jobbet i Orkla og spiller fuzzbass i ledige stunder. På kveldens kulturmøte kommer han for å fortelle mer om hva som skjedde – om punken, om Åmot og om boka. Anarchy in Åmot, punkbandet i boka, kommer også. Det samme gjør andre sentrale band fra perioden. På plate. Sted: Sardinen, USF Verftet. Dato: onsdag 28. november 2007 Klokkeslett: 19:15 Møteleder: Per Mejlænder Brynning

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.