Debatt

Studentersamfunnet: DEMOCRACY IN BURMA?

Democracy in Burma? Tuesday 9. oktober 18.00 USF Verftet The monks protesting against the military junta in Burma has put the military regime in the centre of world attention. The tension between the military regime and the democracy movement in Burma is essential to the conflict. How has the regime been able to last for so many years, and why did the monks choose this timing for their protest? Will the ongoing transition from an authoritarian rule have a chance to end in democracy? Tonight the student society will provide a broader understanding of the ongoing conflict in Burma.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.