Film

Film: We are toghether - dokumentar. Regi Paul Taylor, Sør Afrika 2006

Thina Sumunye. Regi: Paul Taylor, Sør Afrika, 2006. . Foto: Paul Taylor. Musikk: Dario Marianelli. Medv: Slindile Moya, Paul Simon, Kanye West m.fl. . DigiBeta, farger, engelsk/zulu tale, engelske undertekster, 83. We are Together Oppløftende og rørende dokumentar om et svært musikalsk sørafrikansk barnehjem. Blant de mange prisene WE ARE TOGETHER har vunnet ved ulike filmfestivaler, bør prisene den vant ved Amnesty International Film Festival trekkes frem. Det var filmen publikum likte best og i tillegg vant den festivalens "AllRights"-pris. WE ARE TOGETHER forteller en rørende og varm historie fra det sørafrikanske barnehjemmet Agape. Livet har vært hardt mot hovedpersonen Slindile og de andre barna på barnehjemmet; de fleste av dem er foreldreløse fordi mor og far har dødd av aids. For å komme seg gjennom en tøff hverdag vier de seg til musikk og sang, og WE ARE TOGETHER dokumenterer disse fantastiske ungdommenes forsøk på å komme seg til London for å holde en serie konserter. Underveis i øvingen møter de utfordringer og nye tragedier, men med en gjeng uforglemmelige ungdommer, nydelig musikk og et plott fullt av overraskelser, er WE ARE TOGETHER en oppløftende og bevegende dokumentar. Fimen vises som en del av BIFF.
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.