Film

Film: Tim Etchells / Forced Entertainment

Tim Etchells/Forced Entertainment. Regi: Tim Etchells. Ca. 1 t 20 min. Tim Etchells/Forced Entertainment Dette er et program bestående av videoarbeider fra kunstnerisk leder i Forced Entertainment Tim Etchells, inkludert samarbeidsprosjekter med fotograf Hugo Glendinning og komponist John Avery. Det spenner fra hysterisk morsomt og anti-Hollywood i Starfucker til bittersøt bekjennelse i Down Time. Tim Etchells videoarbeider utforsker forbindelsen mellom bilde, språk og fantasi, og spør indirekte publikum om å tenke gjennom deres forhold til historien som utfoldes på lerretet. I samarbeid med Meteor 2007. Down Time Kent Beeson is a Classic & an Absolutely New Thing Starfucker Miles does Titanic So Small Taxonomy Miles does Magic My Eyes Were Like the Stars Erasure
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.