Film

Film. The Murmuring Coast. Regi Margarida Cardoso, Portugal 2004

A Costa Dos Murmurios. Regi: Margarida Cardoso, Portugal, 2004. Manus: Cedric Basso og Margarida Cardoso, etter en roman av Lídia Jorge. Foto: Lisa Hagstrand. Musikk: Bernardo Sassetti. Medv: Beatriz Batarda, Filipe Duarte, Monica Calle, Adriano Luz m.fl. Portugisisk tale, engelske undertekster. 35mm, farger, 2 t. The Murmuring Coast The Murmuring Coast er et intenst drama satt til et uidentifisert afrikansk land under en borgerkrig på 1960-tallet. Filmen forteller en engasjerende og ubehagelig historie om kolonitidens siste dager, og er stramt regissert av Margarida Cardoso, som tidligere har jobbet som manusforfatter. Beatriz Batarda vant en velfortjent Golden Globe for sin fantastiske tolkning av hovedrollen Evita. Evita forteller historien sin når hun vender tilbake til den afrikanske kystbyen hun og ektemannen bodde i som nygifte. Bryllupet deres ser ut som et postkort fra 60-tallet, og paret er omringet av militærpersonell og deres koner. Det eneste som bryter med idyllen, er noen lik som driver opp på stranden, men ingen bryr seg om de avdøde, ettersom de er afrikanere. CiO/red.
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.