Film

Film: Superamas

Superamas. Regi: Superamas, Østerrike. Ca. 1 t 20 min. Superamas Visual Artworks er en eksklusiv samling arbeider som viser fransk-østerrikske Superamas i flere formater; foto- og videoinnstallasjon, novellefilm, koreograferte skulpturer og rent fotografisk arbeide. Deres stringente, popkulturelle og kritiske tilnærming til kunst i sin alminnelighet og politikk i særdeleshet fascinerer, besnærer, underholder og provoserer... Body, History, Images & Tourism Cat Woman Sauve qui peut (Romania) Billy Billy Thank God, Pam you know High Art TruckStation Jils & Jils When We Were Kings Photo Performance I samarbeid med Meteor 2007
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.