Debatt

URIX - one night live only + URIX quiz med Bjørn Hansen

Bjørn Hansen er en legende innen norsk utenriksjournalistikk. 18. september gjester han Studentersamfunnet i Bergen for å snakke om utenrikspolitiske forhold. Dette blir en utenrikspolitisk og statsvitenskapelig festaften. TV-programmet Urix gikk første gang på lufta 6. september 2002 med Bjørn Hansen som programleder. Programmet, som trolig var rettet mot et smalt publikum, oppnådde fort bred oppslutning og kultstatus. Det var neppe noen i NRK-redaksjonen som hadde forestilt seg hvilken suksess programmet kom til å bli. Hansen overlot roret til Sigrun Slapgard i juni i år, men i kveld kommer han eksklusivt til Studentersamfunnet i Bergen. Bjørn Hansen skal med sin sedvanlige troverdighet, struktur og stoiske ro opplyse publikum om nominasjonsprosessen, også kjent som primærvalgene, før det amerikanske presidentvalget i 2008. Ettersom han har tilbrakt mye tid som reporter i og rundt Washington DC, er det ingen tvil om at dette er et emne han har svært god kjennskap til. Hvis du er nysgjerrig på hva som kommer til å skje under valget høsten 2008, bør du absolutt komme i kveld! Studentersamfunnet i Bergen er stolte over å kunne gi Bjørn Hansens store tilhengerskare en sjanse til å oppleve ham utenfor tv-skjermen. Etter foredraget vil det bli holdt Urix-quiz - utarbeidet av Hansen selv! Tid og sted Sted: Sardinen, USF Verftet. Dato: tirsdag 18. september 2007 Klokkeslett: 19:15 Møteleder: David Myr Innledere: Bjørn Hansen - Utenriksjournalist og tidligere programleder i Urix, NRK

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.