Debatt

Bergen - Nordens Ibiza?

Bergen har fått det lite kledelige kallenavnet ”Nordens Ibiza” etter det stadig økende fyllebråket i helgene. I Stavanger har politikerne tidligere vedtatt å stenge spritsalget 01:00. Kunne dette være løsningen for Bergen? AUF går i sitt valgprogram inn for å stenge serveringsstedene kl 01.00. Eller vil frie åpningstider dempe presset på taxikøene? Tid og sted Sted: Sardinen, USF Verftet Dato: mandag 27. august 2007 Klokkeslett: 18:00 Møteleder: David Myr Innledere Preben Austgulen - 5. kandidat, Bergen Høyre Jette Christensen - Leder, Hordaland AUF Tomas Moltu - Leder, Bergen KrF Petter Tvedt - Bergen Fpu

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.