Film

To love the damned. Regi: Marco Tullio Giordana, Italia 1980

To Love the Damned I Giordanas debutfilm, vinneren av den prestisjetunge hovedprisen under filmfestivalen i Locarno, møter vi den unge og radikale opprøreren Svitol. Han har søkt tilflukt i Sør-Amerika, og når han vender tilbake til Italia, er alt forandret: Vennene fra venstresiden har enten trådt inn i forretningslivet eller blitt narkomane, og Svitol har ikke lenger en base å komme hjem til. Terrorister har satt i gang det glade anarki, og ingenting er som Svitol hadde sett for seg. Hva skal en tidligere rebell ta seg til nå? Birgitte Rustad Wegener (CiO)
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.