Film

Det beste fra D en N orske D okumentarfilmfestivalen. Regi: Diverse

Det beste fra Den Norske Dokumentarfilmfestivalen Den Norske Dokumentarfilmfestivalen går av stabelen 24. - 29. april i Volda. I samarbeid med dem har vi satt sammen et program med det beste fra årets festival. Den Norske Dokumentarfilmfestivalen har utviklet seg fra å være en studentfilmfestival til å bli den største dokumentarfilmfestivalen i Norge. Filmskapere og filminteresserte fra inn- og utland kommer hver vår til den lille vestlandsbygden Volda for å være med på festivalen. Prisvinnerne Det blir delt ut priser i tre kategorier: beste dokumentarfilm, beste studentdokumentar og publikumsprisen. Vinneren i hver kategori blir vist denne kvelden på Cinemateket, i forbindelse med Nordiske Mediedager i Bergen. Et nummer i rekken "Et nummer i rekken" er en kortfilmkonkurranse som i samarbeid med institusjonen Fritt Ord blir arrangert for tredje gang i forbindelse med Den Norske Dokumentarfilmfestivalen. Filmene skal være på to minutter, og skal ta opp tema relaterte til ytringsfrihet, med bakgrunn i oppgaveteksten "skikk og bruk". Vi viser vinneren. SuperDok "Klarer du å lage en dokumentarfilm som ikke er lengre enn ett minutt?" er Den Norske Dokumentarfilmfestivalens utfordring til unge filmskapere. Vinneren får kinodistribusjon og plass på programmet under Kortfilmfestivalen i Grimstad i juni. Vi viser de tre beste. Arrangementet er et samarbeid mellom Nordiske Mediedager, Den Norske Dokumentarfilmfestivalen, Studentersamfunnet i Bergen og Cinemateket USF. For mer informasjon om Den Norske Dokumentarfilmfestivalen i Volda: www.dokfilm.no Jørgen Flint/red.
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.