Film

Grunnkurs i filmanalyse

GRUNNKURS I FILMANALYSE 24. OG 25. MARS 2007 -------------------------------------------------------------------------------- De siste årene har Bergen filmklubb tilbudt "Filmanalyse grunnkurs" til sine medlemmer hvert semester. Det populære helgekurset er utviklet i samarbeid med Norsk Filmklubbforbund og er godkjent av Folkeuniversitetet. "Filmanalyse grunnkurs" introduserer og gjennomgår grunnleggende begreper knyttet til filmens fortellende elementer og dramaturgi, samt hvordan disse begrepene kan benyttes i analyse av konkrete eksempler. Kurset består av foredrag og visning av videoklipp. Kurset er kort og intensivt. Det arrangeres lørdag 24. og søndag 25. mars kl. 10-18, pluss filmvisning etterpå. Total varighet: ca. 20 timer. Sted: kinosalen til Cinemateket USF i kulturhuset USF Verftet, Georgernes verft 12. Kursleder er daglig leder ved Cinemateket USF, Ole Petter Bakken. Det er begrenset plass, og kurset blir fylt opp etter "først til mølla"-prinsippet. Fortløpende og bindende påmelding til Bergen filmklubb, telefon 55 31 85 80, fax 55 31 85 82 eller post@bergen-filmklubb.no. Kursavgift kr. 350,-. Kursavgiften inkluderer ikke vårt obligatoriske medlemsskap.
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.