Film

Filmskapere på vei - nye kortfilmer og dokumentar fra vestlandske produsenter

Arrangementet "Filmskapere på vei" gir publikum sjansen til å få med seg hva som rører seg i det lokale produksjonsmiljøet – alt fra amatørfilmer og enkle musikkvideoer på MiniDV, til profesjonelt produserte reklamefilmer og spillefilmer. For filmskaperne er disse arrangementene en mulighet til å få vist sine verk for kollegaer og publikum – og til å få kommentarer, tilbakemelding, ris og ros. Irmelin Nordahl er nyoppnevnt leder ved Vestnorsk filmsenter, og er programleder ved "Filmskapere på vei"-arrangementene. "Filmskapere på vei" er alltid gratis og åpent for alle. Program 4. januar: DON'T PLAY ROCK - musikkvideo Ralph Myerz Regi: Morten Vee. Foto: Morten Vee, Anders Jørgensen, Vidar Eikanger, Oddgeir Hanssen, Morten Øvreås. Post: Paulo Chavarria. Prodass.: Are Stensland. Lengde: 5 min. REFUSERT Regi: Finn-Erik Rognan & Nils J. Nesse. Manus: Nils J. Nesse. Medv.: Kai Taule, Miriam Prestøy Lie, Frantz Jozsef Sebestyen, Steinar Thorsen, Atle Kold Hansen, Kurt-Olav Helle og Kristin Steinsland. Produksjonsselskap: Finn-Erik & Nils Ltd. Finansiering: Egen. Opptaksformat: DVCPro HD 1080 25p. Lengde: 30 min. DEN SJELEGLADE PIRATEN Regi, foto og klipp: Anders Jørgensen. Produsent: Elin Sander Lengde: ca. 56 min. NB: Work in progress - ikke ferdig film.
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.