Film

"Convoy", regi: Sam Peckinpah

En ung og kjekk Kris Kristoffersen spiller Martin Penwald, aka Rubber Duck, en meget beryktet mann i trailermiljøet. Han har gjennom en årrekke hatt en feide med sheriff Lyle Wallace som er ute etter å ta Rubber Duck, koste hva det koste vil. Etter et masseslagsmål på Raphaels Glide In setter trailersjåførene, anført av Rubber Duck, nesa mot statsgrensa for å unnslippe sheriffens vrede. Konvoien ender i en massemønstring av trailere og biler, som en protest mot Wallace og myndighetene. Som Kristoffersens "love interest" møter vi vakre Ali McGraw kjent fra Love Story (1970). Filmen er inspirert av sangen "Convoy" av C. W. McCall fra 1976. En ny versjon av sangen med tekst som inkluderte filmens karakterer og hendelser i filmen ble laget og kan høres i sin helhet under rulleteksten etter filmen. Convoy har det meste en kan ønske seg av en film; en slem sheriff, pene hovedrolleinnehavere, en kjærlighetshistorie, et soundtrack som til og med de som ikke liker køntri må elske, slagsmål med slowmotion-scener i fleng, og den har de største og feiteste trailerne man kan ønske seg! Helt siden jeg så filmen for første gang som tiåring har den fascinert meg, og jeg lar meg begeistre igjen og igjen. Denne muligheten til å se Convoy på stort lerret kan du simpelthen ikke la gå fra deg! Linda Kolstø
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.