Film

Premiere: Dokumentarfilmen "Kabal i hjerter" av Øyvind Sandberg

Per og Kåre Morten er to gode venner som har Downs syndrom. De bor i samme leilighet, og har mange interesser. Blant annet er de ivrige fotballsupportere. Kåre Morten bruker også mye tid sammen med kjæresten Maybritt. De to er blitt et fargerikt innslag i bybildet der de går og samler flasker. Vi følger disse tre i medgang og motgang i en film med humor og varme. Filmen er valgt ut til hovedprogrammene i Den norske Dokumentarfilmfestivalen i Volda og Kortfilmfestivalen i Grimstad. Medvirkende: Per Erling Grindstein, Kåre Morten Watne Maybritt Stusdal Matre Manus og Regi Øyvind Sandberg Tlf. 56 35 33 72 / 95 80 85 35 Produsent © Øy-Film
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.