Film

BAM - Bergen Animasjonsfestival

Filmfestivalen Animerte Dager i Fredrikstad har hvileår i år, så BAM er den eneste skikkelige norske møteplassen for animasjonsfilm. I år blir det kortfilmprogram med de beste animasjonskortfilmene fra Vestlandet, Ivo Caprinos klassiske kortfilmer OG Flåklypa, foredrag med Pjotr Sapegin så vel som en samling med hans kortfilmer. Lekker japansk animasjon med Shinji Aramakis "Appleseed" topper programmet, sammen med førpremieren på Tim Burtons "Corpse Bride"! Det blir animasjonsverksted for barn, seminarer om animasjonsfilm der en ser på hvordan man lager, hvorfor man lager, og tips og triks fra profesjonelle animatører på Vestlandet. Følg med på Cinemateket USFs nettsider for mer utfyllende program. Fredag 14. oktober: kl. 19.00: Ivo Caprinos kortfilmer, del 1 kl. 21.00: Ny norsk animasjon, kortfilmer Lørdag 14. oktober: kl. 11.00 – 14.00: Animasjonsverksted for barn kl. 14.00: Førpremiere "Knøttekino" kl. 15.00: Ivo Caprinos kortfilmer, del 2 kl. 17.00: Skatten på Sjørøverøya kl. 19.00: Ny animasjon fra Vestlandet kl. 21.00: "Appleseed" av Shinji Aramaki Søndag 15. oktober: kl. 15.00: Pjotr Sapegin, foredrag kl. 17.00: Pjotr Sapegin, kortfilmer kl. 19.00: Flåklypa Grand Prix kl. 21.00: Førpremiere "Corpse Bride" av Tim Burton og Mike Johnson BAM er et samarbeid mellom Cinemateket USF, Bergen Animasjon AS, Bergen internasjonale filmfestival og Mediaverkstedet i Bergen. Arrangementet er støttet av: Norsk filminstitutt, Film & Kino, Frifond v/Norsk Filmklubbforbund, Bergen kommune og Hordaland fylkeskommune.
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.