Film

Film: Atlantic City, USA/Canada/Frankrike 1980

Atlantic City Louis Malle lagde fem filmer i USA fra 1978 til 1985, med blandet suksess. Atlantic City er den mest spennende av dem, fordi den gir et europeisk blikk på amerikanske filmgenre og rollekarakterer. Den tilførte amerikansk film en tone og stemning den sårt trengte. Filmen handler om den aldrende Lou Pascal, som har levd et liv i skyggen av gangster- og spillemiljøet i Atlantic City. Han lever på minnene av en stor tid blant ikoner i amerikansk gangsterliv, men det blir ganske snart tydelig at han selv spilte en svært lite betydelig rolle. CiO/red. Medlemskort: gyldighet og salgsperioder På grunn av kinoloven må man være medlem av Bergen filmklubb og Cinemateket USF for å se filmene som vises. Medlemsskap koster kroner 90,-, og er å få kjøpt i billettsalget før alle visningene. Merk at medlemskortet gjelder for både Bergen filmklubb og Cinemateket USF, samt at det normalt også gjelder for de fleste andre filmklubber i Norge. Medlemskort selges og er gyldig halvårsvis; vår og høst. VÅR: i salg i perioden 1/11 - 30/4, gyldig i perioden 1/11 - 30/6. HØST: i salg i perioden 1/5 - 31/10, gyldig i perioden 1/5 - 31/12. Billetter Koster kr 40,- både på Bergen filmklubb og på Cinemateket USF. Billettsalget starter 20 minutter før forestilling.
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.