Film

Film: Trillingene fra Belleville, Fra/Bel/Can 2003

Les Triplettes de Belleville. Regi: Sylvain Chomet, Frankrike/Belgia/Canada, 2003. Manus: Sylvain Chomet. Foto: Evgeni Tomov. Musikk: Benoît Charest. Medv: (stemmer): Jean-Claude Donda, Michel Robin, Monica Viegas m.fl. 35 mm, farger, 1 t 17 min. Trilllingene fra Belleville Jaques Tati og Tour de France – og en smak av froskelår. Vi synes Trillingene fra Belleville fortjener mer oppmerksomhet enn den fikk da den gikk på kino. Stilistisk er den en fascinerende miks av 2D- og 3D-animasjon, med en uimotståelig retroaktig palett. Regissør Sylvain Chomet sier seg inspirert av Disneys gamle helaftens tegnefilmer. Likevel, mer enn én kritiker har merket seg de surrealistiske trekkene fra Jaques Tati og Luis Buñuels filmer, og komikken er adskillig mørkere enn i noen Pixar-polert film av i dag. På grunn av kinoloven må man være medlem av Bergen filmklubb og Cinemateket USF for å se filmene som vises. Medlemsskap koster kroner 90,-og er å få kjøpt i billettsalget før alle visningene. Merk at medlemskortet gjelder for både Bergen filmklubb og Cinemateket USF, samt at det normalt også gjelder for de fleste andre filmklubber i Norge. Medlemskort selges og er gyldig halvårsvis; vår og høst. VÅR: i salg i perioden 1/11 - 30/4, gyldig i perioden 1/11 - 30/6. HØST: i salg i perioden 1/5 - 31/10, gyldig i perioden 1/5 - 31/12. Billetter Koster kr 40,- både på Bergen filmklubb og på Cinemateket USF. Billettsalget starter 20 minutter før forestilling.
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.