Film

Film: Orlando, Eng/Russ/Fra/It/Ned 1992

Orlando. Regi: Sally Potter, Storbritannia/Russland/Frankrike/Italia/Nederland, 1992. Manus: Sally Potter, etter en roman av Virgina Wolf. Foto: Christopher Sheppard. Musikk: David Bedford og Sally Potter. Medv: Tilda Swinton, Billy Zane, John Wood, Lotharie Bluteau, Charlotte Valandrey m.fl. 35 mm, farger, 1 t 33 min. Orlando I 1600-tallets England blir den unge adelsmannen Orlando gitt udødelighet av dronning Elizabeth. Orlando forelsker seg i både menn og kvinner, og på søken etter frihet og kjærlighet reiser han gjennom tid, rom og 400 års historie, og ender opp som kvinne i det 20. århundre. Sally Potters filmatisering av Virgina Woolfs roman fra 1928 er et idiosynkratisk skråblikk på seksualitet og androgynitet, og en unik representasjon av historie og politikk. Medlemskort: gyldighet og salgsperioder På grunn av kinoloven må man være medlem av Bergen filmklubb og Cinemateket USF for å se filmene som vises. Medlemsskap koster kroner 90,-, og er å få kjøpt i billettsalget før alle visningene. Merk at medlemskortet gjelder for både Bergen filmklubb og Cinemateket USF, samt at det normalt også gjelder for de fleste andre filmklubber i Norge. Medlemskort selges og er gyldig halvårsvis; vår og høst. VÅR: i salg i perioden 1/11 - 30/4, gyldig i perioden 1/11 - 30/6. HØST: i salg i perioden 1/5 - 31/10, gyldig i perioden 1/5 - 31/12. Billetter Koster kr 40,- både på Bergen filmklubb og på Cinemateket USF. Billettsalget starter 20 minutter før forestilling.
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.