Film

Film: Modesty Blaise, Eng. 1966

Modesty Blaise. Regi: Joseph Losey, Storbritannia, 1966. Manus: Evan Jones, etter Jim Holdaways tegneserie. Foto: Jack Hildyard. Musikk: Johnny Dankworth. Medv: Monica Vitti, Terence Stamp, Dirk Bogarde, Harry Andrews m.fl. 35 mm, farger, 1 t 59 min. Modesty Blaise I 1965 raste det Modesty Blaise-feber. Tegneseriefiguren gikk til filmen og ble lansert med brask og bram. Det var mulig å få kjøpt Modesty Blaise-BH og –parfyme, og filmen influerte motebildet på alt fra hårfrisyrer til sigarettmunnstykker. Det er Monica Vitti, mest kjent for sitt samarbeid med Michelangelo Antonioni, som spiller tegneseriestjernen. Hun gjør skikkelsen akkurat så vinglete, vampete og sexy som serien krever, mens filmens vanvittige dekor gjør dette til et tidsdokument tungt dandert med popkunst. Medlemskort: gyldighet og salgsperioder På grunn av kinoloven må man være medlem av Bergen filmklubb og Cinemateket USF for å se filmene som vises. Medlemsskap koster kroner 90,-, og er å få kjøpt i billettsalget før alle visningene. Merk at medlemskortet gjelder for både Bergen filmklubb og Cinemateket USF, samt at det normalt også gjelder for de fleste andre filmklubber i Norge. Medlemskort selges og er gyldig halvårsvis; vår og høst. VÅR: i salg i perioden 1/11 - 30/4, gyldig i perioden 1/11 - 30/6. HØST: i salg i perioden 1/5 - 31/10, gyldig i perioden 1/5 - 31/12. Billetter Koster kr 40,- både på Bergen filmklubb og på Cinemateket USF. Billettsalget starter 20 minutter før forestilling.
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.